Tisztelt Ügyfeleink!

 

Az ausztráliai konzuli képviseleteinken elérhető a személyes konzuli ügyfélfogadás, előre egyeztetett időpontfoglalás szerint, további információért kérjük kattintson ide.

Konzuli Irodáink meglátogatása előtt kérjük keresse fel el a tagállami / területi kormányzati oldalakat, hogy ellenőrizze az aktuális országon belüli utazási korlátozásokat.

 

Aktuális magyarországi beutazási feltételekről információ elérhető itt:

 

2021. május 21-től magyar védettségi igazolványt igényelhetnek azok a magyar állampolgárok, akik külföldön kaptak COVID-19 elleni védőoltást. További információ itt: https://canberra.mfa.gov.hu/news/vedettsegi-igazolvany

 

A koronavírussal kapcsolatosan javasoljuk az alábbi honlapok nyomonkövetését.

 

Magyarország:

 

Ausztrália:

 

Pápua Új-Guinea:

 

Salamon-szigetek:

 

Kérjük, hogy amennyiben utazást terveznek, vagy már utazás közben járnak, regisztráljanak konzuli védelemre az alábbi applikáció letöltésével. https://konzinfo.mfa.gov.hu/regisztralja-kulfoldi-utazasat

Ha további kérdésük merülne fel, vagy esetleg nehézségekbe ütközne a Magyarországra való hazatérésük, kérjük keressék fel ausztráliai konzuli képviseleteinket. Az elérhetőségek menüpontnál megtalálhatók a kapcsolatfelvételi lehetőségek.

Vészhelyzet esetén 24 órás konzuli call center telefonszáma +36-80-36-80-36

A koronavírushoz kapcsolódó csalások kapcsán a Külgazdasági és Külügyminisztérium az alábbi tájékoztatást adta ki:
https://canberra.mfa.gov.hu/news/koronavirus-csalas