Tisztelt Ügyfeleink!

A Melbourne-i Konzuli Iroda 2020. október 19-től újra fogad ügyfeleket. Felhívjuk a figyelmet a járványhelyzettel kapcsolatos tagállami előírások betartására (https://www.dhhs.vic.gov.au/coronavirus).

A Konzuli Iroda minden hétköznap délelőtt 9.30 és 12 óra között a 03 9486 3397 vezetékes telefonszámon elérhető.

Az ausztráliai konzuli képviseleteinken elérhető a személyes konzuli ügyfélfogadás, előre egyeztetett időpontfoglalás szerint. További információért kérjük kattintson ide.

Konzuli Irodáink nem fogadnak ügyfeleket a vesztegzár alá vont kerületekből. További információért kérjük, keresse fel el a tagállami / területi kormányzati oldalakat, hogy ellenőrizze az aktuális országon belüli utazási korlátozásokat.

 

Magyarország Konzuli Irodája, Melbourne

Cím: 123 St. Georges Road, Fitzroy North VIC 3068

Telefon: 00-61 3-9486-3397

Ügyelet: (sürgős vészhelyzeti esetben, nem időpont foglalás és általános konzuli tájékoztatás kérése céljából) +36-80-36-80-36

Email: mission.mel@mfa.gov.hu

Konzuli ügyekben: consulate.mel@mfa.gov.hu

 

Ügyfélfogadás konzuli ügyekben

Személyesen: hétfőn és szerdán, előzetes bejelentkezés alapján (kivéve magyar és ausztrál munkaszüneti napokon).

Az alábbi linken tudnak időpontot foglalni:

Kérjük, hogy mindenképpen vegye fel a kapcsolatot az ügyintézés helye szerinti konzuli irodánkkal az időpont foglalása után annak érdekében, hogy további információkat kapjon a kérelméről és a benyújtandó dokumentumokról!
A kérelem típusától függően lehetséges, hogy Önnek számos dokumentumot szükséges beszereznie, mielőtt a konzuli irodába érkezik az időpontjára.
Amennyiben nem veszi fel előzetesen a kapcsolatot velünk, sajnos nem tudjuk garantálni a lefoglalt időpontot, illetve a kérelmének megfelelő benyújtását.

Konzuli kerület: Dél-Ausztrália, Tasmánia és Victoria

 

Munkatársak:

  • Geiger Mihály - Irodavezető, vezető konzul
  • Vágó Rita - Külgazdasági attasé
  • Dr. Csorba Petra Nelli - Konzul
  • Geiger Erika - Titkársági referens, Konzuli adminisztrátor