Tisztelt Ügyfeleink!

Az ausztráliai konzuli képviseleteinken elérhető a személyes konzuli ügyfélfogadás, előre egyeztetett időpontfoglalás szerint. További információért kérjük kattintson ide.

A személyes ügyfélfogadás kapcsán esetlegesen felmerülő országon belüli utazási, illetve járványügyi korlátozásokról kérjük tájékozódjanak a tagállami / területi kormányzati oldalakon.

 

Magyarország Külgazdasági és Konzuli irodája, Sydney

Cím: Level 11, 309 Kent Street, Sydney NSW 2000

Konzuli iroda: 00-61 2-8098-1740

Ügyelet: (sürgős vészhelyzeti esetben, nem időpont foglalás és általános konzuli tájékoztatás kérése céljából) +36-80-36-80-36

Email: mission.syd@mfa.gov.hu

Konzuli ügyekben: consulate.syd@mfa.gov.hu

 

Ügyfélfogadás konzuli ügyekben

Személyesen: kedden és szerdán 9:30-15:00 óra között, előzetes bejelentkezés alapján (kivéve magyar és ausztrál munkaszüneti napokon).

Az alábbi linken tudnak időpontot foglalni:

Kérjük, hogy mindenképpen vegye fel a kapcsolatot az ügyintézés helye szerinti konzuli irodánkkal az időpont foglalása után annak érdekében, hogy további információkat kapjon a kérelméről és a benyújtandó dokumentumokról!
A kérelem típusától függően lehetséges, hogy Önnek számos dokumentumot szükséges beszereznie, mielőtt a konzuli irodába érkezik az időpontjára.
Amennyiben nem veszi fel előzetesen a kapcsolatot velünk, sajnos nem tudjuk garantálni a lefoglalt időpontot, illetve a kérelmének megfelelő benyújtását.

Konzuli kerület: New South Wales

 

Munkatársak:

  • Szekeres Győző - Irodavezető, vezető konzul
  • Gombár Szeréna Mária - Konzul
  • Bagi Zoltán - Regionális rendszergazda